Anasayfa /EREĞLİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AYNİ YARDIM ARACI UĞURLAMA PROGRAMI

EREĞLİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AYNİ YARDIM ARACI UĞURLAMA PROGRAMI

Tarih: 12.06.2019

Konu: Ereğli İhtiyaç Sahiplerine Ayni Yardım Aracı Uğurlama Programı

Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.

Bugün burada Konya ili Ereğli ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırladığımız ayni yardım malzemelerinden oluşan yardım aracımızı göndermek ve sosyal sorumluluk projelerimize bir yenisini daha eklemek için toplanmış bulunuyoruz. Vakfımız maddi imkânsızlıktan dolayı evlenemeyen nişanlı çiftlerimize uzun yıllardır yaptığı yardımların yanı sıra ihtiyaç sahibi insanlarımızın da yanında yer almaya gayret ediyor. Mehir Vakfı olarak aile kurumuna hizmetimiz her geçen gün artarak devam etmektedir ve bundan sonrada sizlerin ve hayırseverlerimizin destekleriyle artarak devam edecektir. Hizmetlerimizi tüm Türkiye genelinde ve yurtdışında devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Konya ili Ereğli ilçemize dağıtılmak üzere hazırlamış olduğumuz ayni yardım aracımızda bulunan malzemelerin içeriği hakkında sizleri ve kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum:

·         Konya İli Ereğli İlçemizde dağıtılmak gelinlik, iç giyim, dış giyim ve ayakkabı başta olmak üzere 82.720,00 TL değerinde 30 kalemden oluşan 737 adet ürün bulunmaktadır.

Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen vakıf yöneticilerimize, bu yardımların temininde bizlere desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize ve bu eşyaların Konya ili Ereğli ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmasında yardımcı olan Ereğli Huzur Derneğine çok teşekkür ediyoruz.

Bizleri bugüne kadar yaptığımız ve bundan sonra da yapacağımız çalışmalarımızda yalnız bırakmayan siz değerli basın mensuplarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.

Fatma BAŞARALI

Mehir Vakfı Genel Müdürü