Anasayfa /FİLİSTİNLİ 100 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜNÜNE DAVET HAKKINDA BASIN TOPLANTISI YAPTIK

FİLİSTİNLİ 100 ÇİFTİN TOPLU DÜĞÜNÜNE DAVET HAKKINDA BASIN TOPLANTISI YAPTIK

Değerli Basın Mensupları;

Kurulduğu günden bu yana hayırseverlerimizin destekleriyle yurtiçinde ve yurtdışında yaklaşık 12.500 çiftin evlenmesine vesile olan vakfımız yine bir büyük organizasyona imza atmak üzeredir.
Sizlerin de malumu olduğu üzere Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Bey tarafından 2017 – 2018 yılı Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen bir toplantıyla KUDÜS YILI ilan edilmiştir. Bizlerde vakıf olarak Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına 100 Kudüslü çifti evlendirerek katkı sağlamak istedik.
Değerli Basın Mensupları;
1.8 milyon insanın yaşadığı Gazze şeridi 2007 yılından beri İsrail tarafından deniz, kara ve havadan abluka altındadır. Bu olumsuzluklardan dolayı imkânsızlıklar içinde bulunan Kudüslü gençlerimiz Allah’ın emri ve Peygamberimizin sünneti olan evlilik müessesesini gerçekleştirememektedirler. Vakfımız 2009 yılından bu yana evlenmeye karar vermiş ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle evlenemeyen Filistin - Gazze’de 500 çifti, İstanbul ve Ankara’da 300 çifti evlendirmiştir. 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 15.00’da Sultanbeyli Belediyesi, Mehir Aile Derneği, Filistin Âlimler Birliği Heyeti ve Vakfımızın ortaklaşa Sultanbeyli Spor Salonunda yapacağımız 100 çiftin toplu düğünüyle bu rakam 900 çifte ulaşacaktır.
Değerli Basın Mensupları;
Sizlerin huzurunda tüm hayırseverlerimizi ve gönüldaşlarımızı bu mutlu günümüze şahitlik etmek için Kudüslü çiftlerimizin yanında olmaya davet ediyoruz.
Düğünümüzün gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlerimize ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza vakfımız ve şahsım adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Aygül ERDEM
Mehir Vakfı Genel Müdürü

Hesaplarımız : Türkiye Finans Katılım Bankası     TL = IBAN NO: TR65 0020 6000 8003 2590 4600 01 Hesap No: 3259046-01